DISCLAIMER


• Inhoud

Deze website dient enkel voor informatieve doeleinden. De auteur behoudt het recht om niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de geleverde informatie. Aansprakelijkheidsclaims betreffende schade veroorzaakt door het gebruik van de geleverde informatie, inclusief eender welk soort onvolledige of onjuiste informatie, zullen bijgevolg afgewezen worden. Delen van pagina's of de volledige publicatie inclusief alle aanbiedingen en informatie kunnen uitgebreid, veranderd of gedeeltelijk of volledig verwijderd worden door de auteur zonder voorafgaande aankondiging.

• Links

De auteur is niet verantwoordelijk voor enige inhoud waarnaar gelinkt of doorverwezen wordt van op zijn pagina's - tenzij hij de volledige kennis heeft van illegale inhoud en in staat is om de bezoekers van zijn website te voorkomen om deze pagina's te bekijken. Als enige schade zich voordoet door het gebruik van informatie aldaar, kan enkel de auteur van de respectievelijke pagina's aansprakelijk worden gesteld, niet degene die naar deze pagina's heeft gelinkt.

• Copyright

Productnamen en logos die gebruikt werden op deze pagina's kunnen handelsmerk van de vernoemde organisaties/bedrijven zijn en door de wet beschermd worden. De auteur heeft geprobeerd om met copyright beschermd materiaal niet te gebruiken voor publicatie of, indien niet mogelijk, om het copyright van het respectievelijk object aan te wijzen. Het copyright voor alle inhoud van deze website is voorbehouden. Enige duplicatie of gebruik van objecten zoals diagrammen, fotos, videos, geluiden of teksten in andere electronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder akkoord van de auteur. Elke vorm van duplicatie, kopie, vertaling, wijziging en openbare presentatie is verboden en heeft het akkoord van de auteur nodig. Elk gebruik van inhoud van de pagina's is enkel toegestaan voor persoonlijk en privé gebruik. Elke link naar deze pagina moet verwijzen naar www.kineboutersem.com! Gelieve niet naar andere pagina's van deze website te linken. De auteur is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van websites die via zijn links worden bereikt. Door het gebruik van deze pagina's verklaart de bezoeker de auteur vrij van eender welke verantwoordelijkheid of andere financiele eisen.

• Privacy

Als de mogelijkheid voor het invoeren van persoonlijke data zich voordoet (email-adres, naam, adres), zal deze invoer op vrijwillige basis gebeuren. Het gebruik van alle aangeboden diensten is toegestaan - indien technisch mogelijk of haalbaar - zonder specificatie van enige persoonlijke gegevens of onder specificatie van anonieme gegevens of een alias.

• Wettelijke geldigheid

Deze disclaimer moet gezien worden als deel van de internet publicatie naar waar u bent verwezen. Als delen of afzonderlijke formuleringen van deze verklaring niet wettelijk of juist zijn, zal de inhoud of geldigheid van de andere delen onaangetast blijven door dit feit.